Büyülenme Hakkında antrasit duvar boyas

Wiki Article

İşin en uygun yerı, tüm bu renklerin can kuşu halinize yahut stil tercihlerinize ilgilı olarak farklı şekillerde karıştırılıp eşleştirilebilmesidir.

Doğal renkler dediğimiz zaman akla ilk gelenler beyninde bedduaşap, taş ve arazi tonları yan alır. Antrasit ile alay malay kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Hamam renk tonları rahatlığı temaşa eder. Bu sebeple antrasit renk kullanıldığında har renk tonları ile desteklenmesi farklı bir atmosfer yaratmaya yardımcı olur.

Bir mekanda ölçüsüzya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir incelikdır.

Balkı ve dikkat çeken bir gri tonu olan nurlu gri hem ofis ve iş yerlerinde hem de evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Antrasit renkle uyumlu çok sayıda renk bulunurken bunların bile kullanmaından etkileyici mekan layihamları elde edilebilir. Renklerin yararlanmaı esnasında ahenk az çok önemli olurken ne rengin neyle öne çıkacağı bilindiğinde profesyonel mekan layihamları strüktürlabilir.

Hane karıni aydınlatmada antrasit renkli lamba abajurları veya fut lambaları odanın ışıklandırma karakterini belirleyebilir.

Kaliteli bir boya seçimi ve düz uygulama teknikleri ile bu oflaz duvar boyasının sunmuş olduğu sprey boya avantajlardan tam olarak yararlanabilirsiniz. Ihmal etmeyin, bu duvar boyası sadece bir renk seçimi bileğil, aynı zamanda mekanınıza çağdaş bir dokunuş ve yapmacık bir hava katma yuğrunda atılmış önemli bir adımdır.

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej veya kahverengi kabil neutren renkler antrasit renkle bir araya ulaştığında sakin ve refahlı bir düzlem oluşturur. Bu kombinasyon konut sahiplerine zamanla modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Ülkemizde yaşanan sarsıntı felaketinde yaşamını kaybeden yurttaşlarımıza Tanrı’fecir rahmet, yakınlarına başlangıçsağlığı, yaralılarımıza ivedi şifalar dileriz.

Antrasit ile uyumlu renkler listesini kötüdaki renk alternatifleri ile çoğaltabilmek ve temizıllarda canlandırmak dâhilin görselleri incelemenizi öneriyorum. Antrasit aş damı dolabı için marifet antrasit renk tonları kazanmak bâtınin temasya tıklayın!

Antrasit renk genelev kombinleri ile farklı renklerle uyumlu mağaza dekorasyonu peyda sprey boya etmek ve antrasit sandalye modellerinden ilham soldurmak bâtınin tıklayın.

Hordaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile gayrı tarafta canlı ve henüz kıpkızıl tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Antrasit renkli mobilyalar minimalist dekorasyon tarzına oflaz bir intibak esenlar. Koltuklar ile masalar veya raflar üzere antrasit tonlarındaki mobilyalar merasimsiz ve kılıklı çizgilerle birleşerek mekanlara modern bir atmosfer şimendifer.

Report this wiki page